Arbeidsconflict

arbeidsmediation

Een conflict met uw collega of werkgever kan veel stress met zich meebrengen. U gaat met tegenzin naar uw werk, uw prestaties lijden er onder en ook thuis bent u niet zichzelf. Een conflict op het werk leidt geregeld tot een verstoorde arbeidsrelatie. De beëindiging van het dienstverband is een veel gekozen oplossing. Na heftig duw- en trekwerk bepaalt de rechter hoeveel geld betaald moet worden en zijn beide partijen ontevreden: de werknemer verliest zijn baan, de werkgever een werknemer. Een mediator kan in een vroeg stadium de arbeidsrelatie herstellen. Verbetering van de communicatie is in veel gevallen een goede eerste stap om veel oud zeer op te lossen. Fideliz bemiddelt naar toekomstgerichte en houdbare oplossingen. Daar waar jij je zorgen om maakt, wordt door mij gehoord en bemiddeld. Zowel zakelijk, financieel en juridisch, relationeel en emotioneel. Daar mag je op vertrouwen.

Wanneer is arbeidsmediation geschikt?

• Een arbeidsconflict wordt veelal veroorzaakt door miscommunicatie, gebrek aan waardering, onduidelijkheid over de taken en verantwoordelijkheden.
• Voor organisaties zijn arbeidsconflicten tijdrovend, verlagen de productiviteit en kosten daarom geld.
• Door arbeidsmediation snel in te zetten, bespaar je geld en wordt er gewerkt aan een aanvaardbare oplossing voor beide partijen.