Tarieven

tarieven

Als je gaat scheiden zijn veel dingen onzeker. Bij Fideliz Mediation heb je in ieder geval zekerheid over de kosten van mediation. Mijn uurtarief voor mediation bedraagt € 97,50 per uur en voor relatiecoaching € 77,50 per uur exclusief Btw. Waarom ik zo’n scherp tarief heb ten opzichte van andere mediators? Omdat ik vind dat je uit dit soort situaties geen slaatje hoeft te slaan. Scheiden (of andersoortige conflicten) is al vervelend genoeg. Je kunt bij mij dezelfde kwaliteit verwachten, maar voor een nette prijs!

Mediation scheelt aanzienlijk in de portemonnee. Het is een stuk goedkoper dan een scheiding geregeld via advocaten (gemiddeld € 165,- p.u.p.p.).  De reden hiervoor is dat er geen lange procedures en wachttijden zijn. Daarnaast zorgt mediation er voor dat jullie samen beslissingen nemen, i.p.v. dat de rechter beslissingen voor jullie neemt waar je het eigenlijk niet mee eens bent.

Een eerste gesprek duurt ongeveer drie kwartier (45 minuten) en is altijd gratis. Tijdens dit gesprek wordt de procedure uitgelegd. Jullie kunnen aangeven wat jullie van mij verwachten in het proces en wat jullie geregeld willen zien. Tevens zullen we in dit gesprek jullie kwestie bespreken, zodat ik ook weet waar jullie vandaan komen (letterlijk en figuurlijk).

Voor overige informatie kun je contact opnemen via 0513 724405 of via het contactformulier.