Samenwerking

 

Fized Verzekeringsbeheer

Fized adviseert onze cliënten op financieel gebied en bekijkt met hen de mogelijkheden voor de toekomst m.b.t. het eventueel kopen van een nieuwe woning. Ook dienen er, in geval van een echtscheiding, nieuwe verzekeringen te worden afgesloten. Indien dit wenselijk is, kan Fized hierin behulpzaam zijn.

 

 

Basis en eenheid

Basis & Eenheid ondersteunt individuen en gezinnen die door allerlei problemen buiten de samenleving zijn gevallen. Wij bieden zorg op maat aan huis. Door op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en mogelijkheden willen wij bereiken dat mensen leren op eigen kracht hun problemen aan te pakken. Om daarna stapje voor stapje weer aan de samenleving deel te gaan nemen.  Voor cliënten van Basis en eenheid regelen wij de scheiding en helpen wij hen te zoeken naar een oplossing in andere geschillen.

 

 

Zij maken voor ons de alimentatieberekening zodat jullie worden voorzien van een degelijk advies. Tevens dienen zij voor jullie het verzoekschrift in bij de Rechtbank.

 

 

Mediation Offertes Friesland

 

Als partner van Mediation Offertes Friesland en Gratis Mediation Gesprek bedien ik provincie Friesland en gedeeltelijk aangrenzende provincies.

 

 

 

 

Gratis adverteren

Wij zijn te vinden op Nederland in Bedrijf.