Villa Pinedo geeft vandaag een gratis online training “Communicatie” weg. Ken jij ouders die graag op een manier willen leren communiceren waarbij hun kind centraal staat? Of wil jij deze online training zelf volgen? Klik dan op deze link, zodat jullie vandaag een account kunnen aanmaken voor de gratis training.

Villa Pinedo

Marsha Pinedo

‘VEEL PIJN KAN VOOR KINDEREN VOORKOMEN WORDEN’

~ Marsha Pinedo, kindertherapeut en oprichter Villa Pinedo

Toen ik 3 jaar was gingen mijn ouders uit elkaar. Eigenlijk was voor mij de scheiding niet eens het grote probleem, maar wél hoe mijn ouders met elkaar omgingen na de scheiding. Doordat zij nauwelijks met elkaar communiceerden, zorgde ik voor de communicatie. Ik had graag gewild dat mijn ouders wisten wat er in mij omging als kind. Dan hadden ze geweten dat ik het gevoel had dat ik tussen ze in stond en moest kiezen tussen mijn ouders. Ik weet dat duizenden kinderen met deze gevoelens zitten en dat is niet nodig. Mijn drijfveer om de levens van kinderen van gescheiden ouders positief te beïnvloeden, is vanuit deze ervaring ontstaan. Ik wil ouders bewust maken zodat negatieve gevolgen voor kinderen door echtscheiding voorkomen worden.

Bijna niemand weet hoe het moet: scheiden. Scheiden heeft een enorme impact op iedereen, ook op jou als ouder. Ik besef dat het confronterend kan zijn om te horen wat er in het hoofd en hart van je kind omgaat. Toch wil je dat je kind zo min mogelijk last heeft van jullie scheiding. In deze training leer je hoé.

 

Zodat je kind later kan zeggen:

“Ik heb weinig last gehad van de scheiding.
Mijn ouders? Die zijn pas echt goed gescheiden.”

 

Bron: https://www.villapinedo.nl/

WhatsApp chat