Wat is Reiki?

Reiki is een prachtige helingstechniek die ik als Reiki-behandelaar met passie en toewijding omarm. Het is een eeuwenoude Japanse methode die werkt met de levensenergie die ons omringt. Met Reiki als hulpmiddel richt ik me op het herstellen van balans in lichaam, geest en ziel. Ik ben ingewijd voor Okuden, dit is het tweede niveau in Usui Reiki Ryōhō.

Wanneer Reiki?

Reiki is voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust, ontspanning en heling. Of je nu fysieke pijn ervaart, stress of gewoon behoefte hebt aan een moment van diepe ontspanning, Reiki kan helpen. Het kan ondersteuning bieden bij lichamelijke kwalen, emotionele onbalans en als aanvulling op andere behandelingen.

Wat zijn de voordelen van Reiki?

Als Reiki-behandelaar geloof ik sterk in de voordelen van deze helende methode. De voordelen van Reiki zijn divers en omvatten niet alleen fysieke genezing, maar ook verbeterde mentale helderheid en emotioneel welzijn. Reiki helpt bij het verminderen van stress, het bevorderen van diepe ontspanning, het versterken van het zelf genezend vermogen van het lichaam en het herstellen van de innerlijke balans.

Waarom ik als relatietherapeut Reiki aanbied in mijn praktijk?

Als relatietherapeut zie ik in Reiki een aanvulling op mijn benadering van het helpen van mensen bij het herstellen van balans in relaties en individueel welzijn. Reiki is een holistische benadering die niet alleen gericht is op fysieke genezing, maar ook op het herstel van emotionele en mentale harmonie.

Reiki kan een aanvulling zijn op traditionele therapeutische benaderingen, omdat het niet alleen gericht is op het bespreken van problemen, maar ook op het bevorderen van een gevoel van rust, evenwicht en innerlijke kracht. Het kan helpen om emotionele blokkades los te laten en stress te verminderen, wat kan bijdragen aan het proces van relationele heling.

Reiki binnen mijn praktijk als relatietherapeut is bedoeld om een bredere kijk op heling te bieden, waarbij zowel de relatie met jezelf als met anderen in balans wordt gebracht.

Reiki Behandeling Heerenveen

Tarieven en afspraak inplannen

Klik op de behandeling die je wenst te ontvangen en plan gelijk een afspraak in.

Liggende behandeling € 65,-

Stoel-behandeling € 40,-

Relatietips en trics

WIL JE MEER?

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE RELATIETIPS & TRICS, PLUS ENKELE EXCLUSIEVE TESTS!
We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.