Samenwerking

 

Fized Verzekeringsbeheer

Fized adviseert onze cliënten op financieel gebied en bekijkt met hen de mogelijkheden voor de toekomst m.b.t. het eventueel kopen van een nieuwe woning. Ook dienen er, in geval van een echtscheiding, nieuwe verzekeringen te worden afgesloten. Indien dit wenselijk is, kan Fized hierin behulpzaam zijn.

 

 

Basis en eenheid

Basis & Eenheid ondersteunt individuen en gezinnen die door allerlei problemen buiten de samenleving zijn gevallen. Wij bieden zorg op maat aan huis. Door op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en mogelijkheden willen wij bereiken dat mensen leren op eigen kracht hun problemen aan te pakken. Om daarna stapje voor stapje weer aan de samenleving deel te gaan nemen.  Voor cliënten van Basis en eenheid regelen wij de scheiding en helpen wij hen te zoeken naar een oplossing in andere geschillen.

 

 

Zij maken voor u de alimentatieberekening zodat jullie worden voorzien van een degelijk advies. Tevens dienen zij voor jullie het verzoekschrift in bij de Rechtbank.

 

 

Mediation Offertes Friesland

Als partner van Mediation Offertes Friesland en Gratis Mediation Gesprek bedien ik provincie Friesland en gedeeltelijk aangrenzende provincies. 

 

 

 

Notariskantoor Margreet Savenije

 

Een belangrijke gebeurtenis als de verbreking van een relatie is vaak tevens aanleiding na te denken over wat er met het vermogen en/of de kinderen moet gebeuren in geval van overlijden. Indien u hier meer informatie wilt, kunt u zich laten voorlichten door een notaris. Voor voorlichting over testamenten kunt u een vrijblijvende afspraak maken met Notariskantoor mr. Margreet Savenije.

 

 

Heerenwal Makelaars

De heren van de Heerenwal Makelaars kunnen voor u, tegen een gereduceerd tarief, een taxatierapport voor u opmaken. Deze heeft u bijvoorbeeld nodig op het moment dat u uw partner uit wilt kopen. Tevens kunnen zij voor u bekijken of zij een (tijdelijke) woning voor u in het bestand hebben. 

 

 

nieuwestap.nl

Eénmaal per maand wordt er een blog van ons gepubliceerd bij Nieuwe Stap.  Bij nieuwe stap kun je alles over scheiden en gescheiden zijn lezen. Het is een online magazine en heeft als doel je te inspireren en helpen om je scheiding en de fase erna net wat makkelijker te maken. Door allerlei onderwerpen in de blogs aan de orde te stellen hebben is er een uitgebreide vraagbaak gebouwd. Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor de Mail Magazine. Als je wilt dat er bepaalde onderwerpen worden besproken, kun je het ook laten weten.

 

 

WhatsApp chat