0513 72 44 05 info@fideliz.nl

Tarieven mediation

Tarieven mediation en (conflict-)coaching

Iedere situatie is anders, daarom werken wij niet met vaste tarieven en vaste pakketten. Bent u benieuwd wat mediation of (conflict)coaching voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op en wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn. Tevens horen wij graag van u hoe uw situatie is en wat u van mediation verwacht. Vervolgens kunnen wij een plan van aanpak maken en hoort u van ons wat het mediationtraject u gaat kosten en wat het u op gaat leveren. 

 

Coulanceregeling

Zijn de kosten te hoog? Voor mensen die mediation niet kunnen betalen, zijn wij bereid om in sommige gevallen tegen een lager uurtarief werkzaamheden te verrichten. Neem contact met ons op om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt.

No show regeling

Indien u onverhoopt niet op een afspraak kunnen verschijnen, dan dient u de afspraak 24 uur van tevoren af te zeggen. Mocht dit niet gebeurd zijn, dan worden er kosten in rekening gebracht. Deze bedragen € 97,50 (excl. 21% Btw).   

Mediation kosten & rechtsbijstandsverzekering

Als u over een rechtsbijstandsverzekering beschikt, zoek dan in de polisvoorwaarden na of mediation door een ADR- registermediator wordt gedekt. 

 

Geen mediation? Wat zijn de kosten dan?

Tenslotte is het verstandig u af te vragen wat de kosten zijn als u niet voor mediation kiest. Wat is een mediator en wat zijn de alternatieven? Een alternatief is een advocaat in de arm te nemen. Wat kost het als u allebei een advocaat in de arm neemt en het op een rechtszaak laat aankomen (in geld)? Wat kost het wanneer u het conflict niet oplost (in tijd en stress)?

  

Gratis informatiegesprek

Een eerste gesprek duurt ongeveer een half uur (dertig minuten) en is altijd gratis. Tijdens dit gesprek wordt de procedure uitgelegd aan de hand van de Mediationovereenkomst en het bijbehorende Mediationreglement en de Toelichting Mediationreglement. U kunt aangeven wat uw verwachtingen van het traject zijn en wat u daarin van mij verwacht. Tevens zullen we in dit gesprek uw kwestie bespreken, waarbij we nog niet op de inhoud in gaan. Natuurlijk is er tijdens het gesprek ook ruimte om uw vragen te stellen.

Ook hier geldt onze no-show-regeling. 

Voor overige informatie kunt u contact opnemen via 0513 724405 of vul het contactformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.