Zin in seks verminderd?

Zin in seks verminderd? In mijn praktijk spreek ik veel stellen en al deze stellen hebben iets gemeen met elkaar: “Ze doen het niet meer met elkaar!” Komt dat doordat ze relatieproblemen met elkaar hebben of zijn de relatieproblemen ontstaan doordat ze het niet meer met elkaar doen?

Seks is de lijm in een relatie. Sperma is echt toplijm! Heb jij ooit een kind uit elkaar zien vallen?

Eén ding is zeker, als je geen seks met elkaar hebt, dan raak je steeds verder van elkaar verwijderd. Om de verbinding te herstellen is het belangrijk dat jullie weer seks hebben met elkaar. Om seks te hebben is het belangrijk dat jullie het gezellig hebben samen en tijd voor elkaar vrij maken. Samen gaan jullie aan de slag en gaan jullie jullie seks in kaart brengen. Wat betekent seks voor jou? Wat houdt je tegen om seks te hebben? Wat vind je lekker? Wat maakt dat je het lastig vindt om hier met je partner over te praten? Wat heb jij nodig om te kunnen ontspannen?

Door over seks te praten met elkaar, hier tijd voor te maken en hier samen mee aan de slag te gaan, kunnen jullie je seksleven nieuw leven inblazen.

Zin In Seks Verminderd

Overzicht van de sessies

Om het beste resultaat te bereiken, volg je het liefst vijf sessies. Dit is exclusief de intake. De sessies duren 90 minuten en vinden bij voorkeur één keer in de twee weken plaats. Op die manier heb je voldoende tijd om de thuis aan de slag te gaan met de oefeningen én te reflecteren op wat je in de vorige sessie hebt geleerd. De sessies worden voorafgegaan door de intake.

De intake

De intake bestaat uit een gesprek tussen jullie samen en een sessie apart. De bevindingen van de intake worden kort in een gezamenlijke sessie teruggekoppeld en getoetst. In deze sessie kan ook meteen gestart worden met het traject. Het is prettig om de intake zo snel mogelijk te doorlopen, het liefst binnen één week.

De sessies

1Jouw seksHoe werkt seks?
Seks een leven lang
Praten over seks
Quantummodel
2Seks moet je lerenOmgaan met ongemakken
Jouw wensen bespreekbaar maken
3Zin in seks makenWat je nodig hebt
Zin in seks maken
Nieuwsgierig naar elkaar
Aandacht voor seksuele prikkels
4Seks moet je doenWensen zonder woorden
Doen wat jij fijn vindt
Verlangen naar elkaar
5Afronding Hoe is het nu?
close
Relatietips en trics

WIL JE MEER?

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE RELATIETIPS & TRICS, PLUS ENKELE EXCLUSIEVE TESTS!
We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.