Wie is Bernadette de Vries?

Ik ben Bernadette de Vries (voorheen Keijzer), geboren in de jaren 80 te Leeuwarden. Toen ik ongeveer 6 weken oud was, besloten mijn ouders te gaan verhuizen naar Biddinghuizen. In dit kleine dorpje heb ik mijn leven doorgebracht tot en met mijn 29ste levensjaar. Toen kwam ik mijn huidige partner tegen. Ik had een huurhuis en hij een koophuis, dus was de keuze snel gemaakt. Ik heb alle schepen achter mij verbrand en ik ben vertrokken naar het Noorden van het land.

Bernadette de Vries Relatietherapeut in Heerenveen

Hier begon voor mij een compleet nieuw leven. Een nieuw huis, nieuwe omgeving, nieuwe baan en nieuwe mensen. Binnen een jaar raakte ik zwanger van onze eerste dochter en toen zij 10 maanden oud was, was ik in verwachting van een tweeling! Dat zette onze wereld even helemaal op zijn kop, want hoe moesten wij dit allemaal gaan rooien? Weer moest er veel veranderen. De auto die ik net nieuw had kon weer verkocht worden, deze was te klein voor drie kleine moppies. Dat was niet het enige “probleem”, ons huis werd een beetje klein. De eerste jaren zou het nog wel lukken om hier met zijn vijven te wonen, maar met het oog op de toekomst moesten wij toch gaan nadenken of wij wilden verbouwen of verhuizen? In 2014 kwam er een prachtige woning beschikbaar op de woningmarkt en toen werd de twijfel ons snel ontnomen. Wij zijn dus verhuisd naar een klein dorpje in Drenthe

Eureka Moments

Mijn praktijk genaamd Fideliz Mediation bevindt zich sinds 2017 in Heerenveen, hier ben ik actief als scheidingsmediator en SCHIP-behandelaar. Door de jaren heen heb ik mijn kennis en kunde uitgebreid en verder ontwikkeld en is het Fideliz Mediation & Relatietherapie geworden. Ik ben nu dus ook actief als relatietherapeut, systemisch coach en Reiki- behandelaar.

Eigenlijk dekt Fideliz Mediation & Relatietherapie de lading niet meer. Een betere naam voor mijn bedrijf zou volgens mij zijn: Eureka Moments!  Vanwege alle bewustwordingen en veranderingen die er (zijn) ontstaan. 

De kracht van relatietherapie

Relatietherapie is echt een soort ontdekkingsreis door de dynamische wereld van relaties. Het is als een kompas dat je helpt in de wirwar van emoties, interacties en verbindingen. Het mooie eraan is dat het niet alleen gaat om de oppervlakte, maar om de diepere lagen die soms verborgen liggen.

Het is als een ontmoeting met jezelf en je partner, waar je samen de puzzelstukjes van jullie relatie bekijkt. Soms ontdek je patronen die je niet eens wist dat ze er waren, en het inzicht daarin opent de deur naar verandering. Het gaat erom de onzichtbare draden tussen jullie zichtbaar te maken, te begrijpen waarom dingen zijn zoals ze zijn, zonder te oordelen.

Het bijzondere is dat wanneer die bewustwording er is, er ruimte ontstaat voor verandering. Het is als het aansteken van een lichtje in een donkere kamer: plotseling zie je mogelijkheden en wegen die voorheen verborgen waren. En samen die weg bewandelen, met begrip, compassie en begeleiding, dat is waar relatietherapie om draait. Het is niet alleen over communicatie, het is over begrip, groei en het herstellen van de connectie op een dieper niveau.

Door dit proces kunnen mensen echt bloeien. Het geeft handvatten om dieper te graven, te begrijpen en te veranderen, en uiteindelijk een leven te leiden dat meer in lijn is met wat je zoekt in een relatie. Het is een reis die soms uitdagend is, maar de beloningen ervan zijn ongelooflijk waardevol.

Leer de liefdevolle tango met elkaar te dansen in relatietherapie

Transformeer de protestpolka naar een liefdevolle tango

Wil jullie leren hoe je jullie relatieproblemen transformeert? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Samen bespreken we wat het beste bij jullie past, zodat er begrip voor elkaar ontstaat en jullie een vervullende en warme relatie met meer intimiteit krijgen.

Ben ik de juiste persoon voor jullie?

Het delen van relatieproblemen is niet iets wat je zomaar met iedereen doet. Het vraagt vertrouwen, een gevoel van veiligheid, en de zekerheid dat iemand begrijpt wat er werkelijk speelt. Misschien denk je wel: “Kan ik me wel echt openstellen bij haar? Begrijpt ze onze situatie wel echt?” Dat zijn begrijpelijke vragen. 

Daarom bied ik een kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken of er een klik is, of jullie je comfortabel voelen en of jullie vertrouwen hebben in een samenwerking met mij. Ik stel jullie een aantal vragen om een beeld te krijgen van jullie situatie, en op basis daarvan maak ik een behandelplan. Natuurlijk mogen jullie ook al jullie vragen aan mij stellen. 

Relatietips en trics

WIL JE MEER?

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE RELATIETIPS & TRICS, PLUS ENKELE EXCLUSIEVE TESTS!
We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.